Dejanje po pravilnem odgovoru

Običajno dejanje je sledenje skoku, kot je določen v odgovoru. V večini primerov bo to verjetno prikazalo naslednjo stran lekcije. Udeleženec sledi lekciji na logičen način z začetkom na začetku in koncem na koncu.

Modul lekcije pa je lahko uporabljen tudi kot vrsta naloge Opomnih kartic. Udeležencu se lahko prikaže nekaj informacij in vprašanje v naključnem vrstnem redu. Ni nastavljenega začetka in nastavljenega konca. Samo nabor Kartic prikazanih ena za drugo brez določenega vrstnega reda.

Ta možnost omogoča dve podobni različici obnašanja opomnih kartic. Možnost "Prikaži še ne videno stran" nikoli ne prikaže iste strani dvakrat (tudi, če udeleženec ni pravilno odgovoril na povezano vprašanje kartice / strani). Druga možnost, ki ni privzeta, "Prikaži še ne odgovorjeno stran" omogoča, da udeleženec vidi strani, ki so se morda že pojavile, v primeru, če je na vprašanje odgovoril napačno.

V obeh dveh vrstah lekcije Opomnih kartic, lahko izvajalec določi uporabo bodisi vseh kartic / strani v lekciji ali zgolj (naključnega) dela nabora. To se doseže prek parametra "Število strani (kartic) za prikaz".

Kazalo vseh datotek pomoči