Možnosti vprašanja

Nekatere vrste vprašanj imajo možnosti, ki se vključijo z označbo ustreznega potrditvenega polja. Vrste vprašanj in pomen možnosti so pojasnjeni spodaj.

  1. Več izbir Obstaja različica vprašanj z večimi izbirami, ki se imenuje "Več izbir več odgovorov". Če je izbrana ta možnost vprašanja, potem mora udeleženec izbrati vse pravilne odgovore iz nabora odgovorov. Vprašanje lahko, ali pa tudi ne, pove udeležencu, koliko je pravilnih odgovorov . Vprašanje "Kdo izmed naslednjih oseb je bil predsednik Slovenije?" na primer tega ne pove, vprašanje "Izberite dva predsednika Slovenije iz seznama", pa to pove. Dejansko število pravilnih odgovorov je lahko od ena in vse do števila možnosti. (Vprašanje z večimi izbirami in večimi odgovori ter enim pravilnim odgovorom je drugačno od vprašanja z večimi izbirami, saj prvi omogoča izbor več kot enega odgovora, medtem ko drugi tega ne omogoča.)

  2. Kratek odgovor Obstajata dva različna sistema primerjave, ki sta na voljo za vrsto vprašanja kratek odgovor: privzeto je uporabljen enostaven sistem, sistem "Regular Expression" je uporabljen, če je označeno polje "Uporabi regular expression". Za več informacij, preberite datoteko pomoči o vrstah vprašanj lekcije.

Druge vrste vprašanj ne uporabljajo možnosti vprašanja.

Kazalo vseh datotek pomoči